European Food International se pregătește pentru târgul internațional Anuga

Suntem încântați să vă informăm despre participarea noastră la Anuga, cel mai prestigios târg internațional dedicat produselor alimentare și băuturilor, care va avea loc în perioada 7 – 11 Octombrie 2023. Anuga nu este doar un punct de întâlnire pentru elita industriei alimentare, dar servește și ca un catalizator pentru o viziune optimistă asupra viitorului acestui sector.

 

Perioada: 7 – 11 Octombrie 2023

Locație: Hall 10.2

Stand: B031

 

Prezența noastră la Anuga reprezintă o ocazie extraordinară de a ne întâlni cu parteneri de afaceri actuali și potențiali, de a prezenta gama noastră inovatoare de produse și de a explora oportunități noi pentru colaborări B2B. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim și să discutăm despre ultimele tendințe din industrie, precum și despre cum produsele și serviciile noastre pot contribui la succesul reciproc.

 

Anuga este un moment definitoriu pentru European Food International, confirmând angajamentul nostru continuu pentru excelență și inovație în domeniul alimentar. Ne propunem să profităm de această platformă internațională pentru a extinde rețeaua noastră de parteneri și pentru a consolida legăturile existente.

 

Ne vedem la Anuga, acolo unde se conturează și se construiește viitorul industriei alimentare. Împreună, putem deschide noi orizonturi de colaborare și creștere într-unul dintre cele mai dinamice și importante sectoare ale economiei globale.

Categorii

Universul Gusturilor

Descoperă Diversitatea Produselor Noastre

Dorești să vinzi produsele noastre?
CONTACTEAZĂ-NE ACUM