European Food International készül a nemzetközi Anuga vásárra

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket részvételünkről az Anuga -on, mely a legelismertebb nemzetközi vásár az élelmiszerek és italok területén, és 2023. október 7. és 11. között kerül megrendezésre. Az Anuga nemcsak az élelmiszeripar elitjének találkozási pontja, hanem egy optimista jövőkép katalizátora is ennek a szektoranak.

 

Időpont: 2023. október 7-11.

Helyszín: 10.2-es Csarnok 

Stand: B031

 

Részvételünk az Anugán rendkívüli lehetőség számunkra, hogy találkozzunk jelenlegi és leendő üzleti partnereinkkel, bemutassuk innovatív termékskálánkat, és felfedezzünk új lehetőségeket B2B együttműködések terén. Alig várjuk, hogy megosszuk és megbeszéljük az ipar legújabb trendjeit, valamint hogy hogyan járulhatnak hozzá termékeink és szolgáltatásaink egymás sikeréhez.

 

Az Anuga jelentős mérföldkő az European Food International számára, megerősítve folyamatos elkötelezettségünket az élelmiszeriparban való kiválóság és innováció mellett. Célunk, hogy kihasználjuk ezt a nemzetközi platformot üzleti partnereink hálózatának kibővítésére és meglévő kapcsolataink megerősítésére.

 

Találkozunk az Anugán, ahol az élelmiszeripar jövője formálódik és épül. Együtt új együttműködési és növekedési horizontokat nyithatunk meg az egyik legdinamikusabb és legfontosabb gazdasági szektorban.Sokféleség

Izgalmas Ízvilág

Fedezd fel Termékeink Sokféleségét

Szeretné eladni termékeinket?
LÉPJEN KAPCSOLATBA