European Food International la The Ultimate Business Event for Food & Drink Product Discovery de la Londra

Suntem entuziasmați să vă împărtășim vestea participării European Food International la unul dintre cele mai așteptate evenimente din domeniul alimentar și al băuturilor: The Ultimate Business Event for Food & Drink Product Discovery. Acest eveniment de anvergură va avea loc între 25 și 27 martie 2024 la ExCeL London, reprezentând o platformă ideală pentru a prezenta inovațiile și produsele noastre de excepție unei audiențe internaționale largi.

 

Perioada: 25 – 27 Martie 2024

Locație: International Pavilions – ROMÂNIA

Stand: 3711E & 3711F

 

Această participare ne oferă șansa unică de a sta față în față cu liderii și personalitățile marcante ale industriei, de a împărtăși idei și de a explora ultimele trenduri care modelează viitorul sectorului alimentar și al băuturilor. La standul nostru, vizitatorii vor descoperi varietatea și calitatea produselor noastre inovatoare, având oportunitatea de a degusta creațiile care au fascinat deja piața europeană.

 

Echipa noastră de specialiști va fi la dispoziția dumneavoastră pentru a explora oportunități de colaborare și pentru a răspunde oricăror întrebări referitoare la gama noastră de produse și servicii. Este o ocazie perfectă pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a înțelege cum poate European Food International să contribuie la succesul și inovarea în oferta dumneavoastră.

 

Nu pierdeți această oportunitate de a ne întâlni la The Ultimate Business Event for Food & Drink Product Discovery. Vă așteptăm cu nerăbdare să vă prezentăm viziunea noastră pentru un viitor sustenabil și inovator în industria alimentară și a băuturilor.

 

Marcați în calendarele dumneavoastră datele de 25-27 martie 2024 și vizitați-ne standul la ExCeL London, pentru a face parte din această experiență remarcabilă. Vino să descoperi inovația și excelența cu European Food International!Categorii

Universul Gusturilor

Descoperă Diversitatea Produselor Noastre

Dorești să vinzi produsele noastre?
CONTACTEAZĂ-NE ACUM