Companie

POVESTEA NOASTRĂ

La European Food International, suntem mai mult decât o companie – suntem o familie de inovatori ai gustului. Înființată dintr-un vis în inima pitorescului peisaj transilvănean, împărtășim comorile noastre culinare cu lumea din anul 1990. Angajamentul nostru pentru calitate și moștenire a cucerit inimi pe piețele internationale de la Ungaria până în Spania și dincolo de acestea, ajungând până în Columbia și Arabia Saudită. Nu suntem doar prezenți pe aceste piețe – suntem implicati, aducând o notă de excelență românească pe mesele din întreaga lume.

EXPERIENȚĂ

Din 1990, suntem în avangarda industriei alimentare, crescând de la o bijuterie locală la un nume de frunte pe piața internațională. Fiecare mușcătură din produsele noastre este o mărturie a călătoriei și pasiunii noastre pentru alimente excepționale.

CALITATE

Credem că gustul mare nu trebuie să vină cu un preț mare. Produsele noastre sunt o combinație perfectă de calitate premium și accesibilitate, asigurând că fiecare cămin poate experimenta bucuria European Food.

CERTIFICARE

Dedicarea noastră pentru excelență este recunoscută și certificată. Cu certificări ISO, IFS și HACCP, puteți avea încredere că produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță și calitate alimentară.

CLIENTUL NOSTRU ESTE PARTENERUL NOSTRU

Vedem fiecare client ca un partener în călătoria noastră. Succesul tău este succesul nostru și ne străduim să construim relații de durată bazate pe încredere și beneficiu mutual.

CE OFERIM?

  • O selecție de peste 200 de produse mereu disponibile în stoc, gata să răspundă nevoilor tale.
  • Reduceri generoase la achiziționarea de cantități semnificative pentru că valorizăm afacerea ta.
  • O durată de viață garantată de 12 luni de la producție, pentru prospețime de durată.
  • Un proces de comandă la fel de premium ca alimentele noastre, facilitat de o echipă profesională și dedicată.
  • Încrederea care vine odată cu un brand care a trecut testul timpului și al gustului.
  • Produse Exclusive de Ediție Limitată cu rețete speciale care spun o poveste în fiecare mușcătură.
  • Oportunități pentru etichetare privată pentru a aduce o notă personală succesului nostru comun.

 

Împreună, continuăm să scriem povestea European Food – unde tradiția întâlnește gustul și calitatea nu este niciodată compromisă.