European Food International az Élelmiszer és Italok Végső Üzleti Eseményén, a Londini ExCeL-ben

Nagy lelkesedéssel osztjuk meg veletek hírünket az European Food International részvételéről az egyik legvártabb eseményen az élelmiszer és ital területén: az Élelmiszer és Italok Végső Üzleti Eseményén. Ez a jelentős esemény 2024. március 25. és 27. között kerül megrendezésre a Londini ExCeL-ben, ideális platformot biztosítva a kiválóságunk és kivételes termékeink bemutatására egy széles nemzetközi közönség előtt.

 

Időpont: 2024. március 25-27. 

Helyszín: International Pavilions – ROMÁNIA 

Stand: 3711E & 3711F

 

Ez a részvétel egyedülálló lehetőséget kínál számunkra arra, hogy szemtől szembe találkozzunk az ipar vezetőivel és kiemelkedő személyiségeivel, ötleteket osszunk meg és felfedezzük a legújabb trendeket, amelyek formálják az élelmiszer és ital szektor jövőjét. Standunkon a látogatók felfedezhetik innovatív termékeink változatosságát és minőségét, lehetőséget kapva arra, hogy megkóstolják az európai piacot már lenyűgöző termékeinket.

 

Szakértő csapatunk rendelkezésre áll, hogy felfedezze az együttműködés lehetőségeit és válaszoljon bármilyen kérdésre termék- és szolgáltatásválasztékunkkal kapcsolatban. Ez egy tökéletes alkalom arra, hogy jobban megismerjük egymást, és megértsük, hogyan járulhat hozzá a European Food International a sikerhez és az innovációhoz a kínálatodban.

 

Ne hagyja ki ezt az alkalmat, hogy találkozzunk az Élelmiszer és Italok Végső Üzleti Eseményén. Alig várjuk, hogy bemutassuk nektek a fenntartható és innovatív jövőképünket az élelmiszer és italiparban.

 

Jegyezze fel a naptárában a 2024. március 25-27-i időpontokat, és látogasson el hozzánk a Londini ExCeL-be, hogy részese lehessen ennek a kivételes élménynek. Gyere és fedezd fel az innovációt és kiválóságot az European Food International-nal!Sokféleség

Izgalmas Ízvilág

Fedezd fel Termékeink Sokféleségét

Szeretné eladni termékeinket?
LÉPJEN KAPCSOLATBA