Cégünk

Az European Food International több mint egy vállalat – mi az innovátorok családja vagyunk. 1990-ben kezdtuk egy álom születésével erdely szívében, és kulináris kincseinket osztjuk meg a világgal. Elkötelezettségünk a minőség és az örökség iránt szíveket hódított meg a magyarországi piacoktól Spanyolországig és azon túl, elérve Kolumbiát és Szaúd-Arábiát is. Nem csak jelen vagyunk ezeken a piacokon – részt veszünk, és a román kiválóságot hozzuk az asztalokra világszerte.

ÉLMÉNY
1990 óta az élelmiszeripar éllovasai vagyunk, egy helyi ékszerüzletből fejlődve a nemzetközi piacok vezető nevévé. Minden harapás termékünk egy utazás és szenvedélyünk az kiváló élelmiszer iránt.

MINŐSÉG
Hiszünk abban, hogy a nagyszerű ízeknek nem kell nagy árral járniuk. Termékeink a prémium minőség és hozzáférhetőség tökéletes kombinációját képezik, biztosítva, hogy minden otthon átélhesse az European Food örömét.

Tanúsítványok
A hozzáértésünket az elismerések és tanúsítványok igazolják. ISO, IFS és HACCP tanúsítványainkkal biztos lehet abban, hogy termékeink megfelelnek a legmagasabb élelmiszerbiztonsági és minőségi szabványoknak.

ÜGYFÉLÜNK A PARTNERÜNK
Minden ügyfelet partnerként tekintünk az utunk során. A te sikerüd a mi sikerünk, és azon dolgozunk, hogy hosszú távú, bizalmon és kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolatokat építsünk.

Mit ajanlunk?
Egy mindig raktáron lévő, több mint 200 termékből álló választék, készen arra, hogy kielégítse az igényeidet. Nagyvolumenű vásárlás esetén jelentős kedvezmények, mert értékeljük a vállalkozásodat. 12 hónapos garantált szavatosság, a frissesség hosszú ideig történő biztosítására. Egy rendelési folyamat, amely ugyanolyan prémium, mint az ételeink, egy szakmai és elkötelezett csapat által segítve. A bizalom, amely egy olyan márka mögött áll, amely sikeresen állta meg az idő és az íz próbáját. Kizárólagos, limitált kiadású termékek speciális receptekkel, amelyek minden harapásban mesét mesélnek. Lehetőségek a magán címkézésre, hogy személyessé tegyük közös sikerünket.

 

Együtt folytatjuk az European Food történetét – ahol a hagyomány találkozik az ízzel, és a minőség sosem kerül kompromisszumra.