Terjesztés

A szenvedélyünk az asztalodon, bárhol a világon. “Az European Food az autentikus ízeket a határainkon túlra terjeszti, elérve több mint 27 országot és minden kontinenst. A sikertörténetünk Románia szívétől indul, és az egész világra kiterjed, életben tartva a román íz hagyományát. Az Egyesült Királyságtól Ausztráliáig, a Mediterrán-tengeri szigetektől az Atlanti-óceán partjaiig, termékeink az első választások az ünnepi ételekhez és az ízekkel teli pillanatokhoz.

Tartós Partnerségek
Több vagyunk, mint beszállítók; üzleti partnereid vagyunk. Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy hosszú távú kapcsolatokat építsünk, nem csak termékeinkkel, hanem azokkal a szaktudással és támogatással is, amire szükséged van a sikerhez. A látásmódunk együtt rezonál azzal a vágyaddal, hogy kivételes dolgokat teremts – közösen olyan ízeket hozhatunk létre, amelyek tartós emlékeket teremtenek.

Minőség Határok Nélkül
Minden általunk forgalmazott termék a minőség és az innováció emblémája. Büszkék vagyunk rá, hogy minden snack, ital vagy fűszer, amit kínálunk, tükrözi elkötelezettségünket a kiválóság mellett. A legmodernebb gyártókapacitásokkal és magas minőségi szabványokkal garantáljuk, hogy portfóliónk minden egyes eleme kielégíti a legigényesebb ízléseket.

Olvass tovább

Kapcsolt vállalkozások

Azokat az országokat, ahol leányvállalataink vannak, zöld kattintással jelöljük az elérhetőségek megtekintéséhez.