European Food International jelen lesz a 2024-es World Food Poland kiállításon

Örömmel jelentjük be European Food International részvételét a 2024-es World Food Poland kiállításon, ami az élelmiszeripar egyik legvártabb eseménye lesz, április 16-18 között. A romániai snack és édességpiac vezetőjeként büszkék vagyunk arra, hogy legmagasabb minőségű termékeket kínálunk, melyek tükrözik az autentikus ízek sokféleségét és gazdagságát.

 

A World Food Poland-en széles körű, innovatív és ízletes termékeinket kívánjuk bemutatni látogatóinknak és partnereinknek. Portfóliónk, mely tartalmaz például kész snack-eket, chipset, különféle mártásokat és frissítő italokat, valamint legújabb kreációinkat, készen áll, hogy megfeleljen a piac igényeinek minden ízlésre szabott megoldással.

 

Az European Food International csapata az esemény teljes időtartama alatt jelen lesz annak érdekében, hogy megbeszélje az iparág legújabb trendjeit, a közös együttműködés lehetőségeit és válaszoljon a partnerek és látogatók kérdéseire. Ezt az eseményt kiváló lehetőségnek tekintjük meglévő kapcsolataink megerősítésére és új partnerségi lehetőségek felfedezésére.

 

Mindenkit szeretettel várunk standunknál, hogy felfedezzék, hogyan segíthetnek megoldásaink vállalkozásuk sikerében és növekedésében. Csatlakozzon hozzánk a World Food Poland-en, hogy együtt fedezzük fel az élelmiszeripar jövőjét!

 

Találkozunk a World Food Poland-en!

Sokféleség

Izgalmas Ízvilág

Fedezd fel Termékeink Sokféleségét

Szeretné eladni termékeinket?
LÉPJEN KAPCSOLATBA